FRANK SNOEKS ALS SPORTVERSLAGGEVER IN ‘WILLEM JUNIOR’

FRANK SNOEKS ALS SPORTVERSLAGGEVER IN ‘WILLEM JUNIOR’

Vanaf september brengt STENT Producties de educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’ naar het theater en op school. NOS Sportverslaggever Frank Snoeks is op speciaal verzoek de studio in gedoken en zal iedere voorstelling te horen zijn met zijn bekende stem als voetbalcommentator. ‘Willem Junior’ vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem (Luuk Haaze) en Jan (Merijn Oerlemans) die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willen ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Eén van de onderwerpen die verweven zit in de voorstelling is de Tachtigjarige Oorlog, deze zal ‘’behandeld’’ worden middels een wel zeer speciale voetbalwedstrijd met de becommentariëring van NOS Sportverslaggever Frank Snoeks.

Snoeks leende als voetbalslaggever zijn herkenbare stem aan vele wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie, Engelse Premier League, UEFA Cup, Europacup II, UEFA Champions League en de eindtoernooien van de landenteams. Hij gaf commentaar bij maar liefst acht EK’s en acht WK’s, onlangs heeft hij aangegeven te stoppen als voetbalcommentator bij de EK’s en WK’s.

Komend seizoen is hij wel te horen bij de Eredivisie, de WK-kwalificatiewedstrijden van Oranje en dus vanaf 11 september in ‘Willem Junior’. De voorstelling is t/m mei 2022 te zien in theaters door heel Nederland. Meer informatie over tickets of het boeken van de voorstelling op school kan via www.willemjunior.nl

OFF-BROADWAY HIT ‘MURDER BALLAD’ STOPT VANDAAG!

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ werd vorig jaar juni 2020 door STENT Producties aangekondigd als Coronaproof musical met meer dan 100 shows. Door het sluiten van de theaters werd de tournee eind oktober 2020 abrupt gestopt en verplaatst naar juni 2021. Vanaf 13 juni was de musical te zien door heel Nederland waarna er vandaag een einde komt aan de productie, met twee afsluitende shows in Beatrix Theater Utrecht.

‘Murder Ballad’ vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De hoofdrollen in deze productie zijn weggelegd voor Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor. De vertaling en regie is handen van Florus van Rooijen en vanavond staat de show onder live begeleiding van Marnix Wetzer.

De eerste show om 19:00 uur is uitverkocht, voor de tweede show om 21:30 uur zijn nog slechts 40 kaarten beschikbaar.

EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR BIJ GROTE AFSLUITER ‘MURDER BALLAD’

Zojuist is er tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er vanaf 26 juni nieuwe versoepelingen doorgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk om meer personen toe te laten bij de afsluitende shows op maandag 28 juni in het Beatrix Theater te Utrecht. De kaartverkoop is meteen van start gegaan zo kondigde producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties zojuist aan.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met in de hoofdrollen Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor is sinds 13 juni weer te zien in het theater. Alle voorstellingen waren vrijwel meteen uitverkocht waarna er twee extra shows toegevoegd werden op maandag 28 juni in Beatrix Theater in Utrecht.

‘’Het is fantastisch nieuws voor onze branche, het voelt heerlijk om stukje bij beetje verder open te mogen op een veilige en verantwoorde manier. Toen wij de shows in het Beatrix Theater Utrecht aankondigde waren beide shows binnen 24 uur uitverkocht. We ontvingen veel berichten of er toch niet nog iets mogelijk was, ik ben zeer verheugd om toch nog dit goede nieuws naar buiten te kunnen brengen voor alle theaterliefhebbers die de show nog willen zien!’’ aldus producent Sturkenboom.

De kaartverkoop voor de extra beschikbare plaatsen is meteen van start gegaan via Eventim. Het advies aan alle bezoekers die tickets willen bemachtigen is om niet al te lang te wachten, om bij één van de laatste voorstellingen te zijn.

Tickets & info: www.stentproducties.nl

STENT PRODUCTIES BRENGT ‘WILLEM JUNIOR’ NAAR HET THEATER ÉN OP SCHOOL

Het aankomend seizoen brengt productiehuis STENT Producties de educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’, over Willem van Oranje, naar het theater en op school. De hoofdrollen hiervoor zijn weggelegd voor Luuk Haaze en Merijn Oerlemans.

‘Willem Junior’ vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem (Luuk Haaze) en Jan (Merijn Oerlemans) die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willem ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’.

Luuk Haaze speelde eerder in jeugdproducties als Roodkapje de musical, Benjamin de Beer en Scrooge en op televisie bij o.a. RTL Telekids. Komende maand is hij te zien in de musical ‘Spring Awakening’. Merijn Oerlemans brak door met een hoofdrol in ‘Bella Italia’ en speelde vervolgens in jeugdproducties als Kruistocht in Spijkerbroek, Koning van Katoren en Karel de Kok. Daarnaast is hij veel te zien in commercials en was hij jurylid in het programma ‘’All Together Now’’ op RTL4.

‘Ik ben ontzettend blij dat we deze voorstelling gaan brengen! Bij de oprichting van STENT Producties in 2015 kondigde we de voorstelling al aan, helaas moesten we de voorstelling destijds voor onbepaalde tijd uitstellen. Het voordeel hiervan is geweest dat we nu juist de tijd hebben genomen om het verschil te maken met deze voorstelling en het verder te ontwikkelen, Willem van Oranje blijft een interessante man en het is dan ook onze taak om de geschiedenis op een interessante én muzikale manier over te brengen naar ons jonge publiek!’ aldus producent Giovanni Sturkenboom.

Het script is geschreven door Florus van Rooijen die tevens de regie op zich neemt. Marnix Wetzer produceert de muziek.

Speciaal voor deze voorstelling zijn er ook lespakketten ontwikkeld die zowel voor primair als voortgezet onderwijs ingezet kunnen worden. Hierdoor kunnen de scholen de voorstelling boeken bij hen op school of richting het theater gaan.

De energieke jeugdvoorstelling, vol humor, leuke liedjes en spannende momenten is vanaf september 2021 te zien langs theaters door heel Nederland én op scholen.

De kaartverkoop start binnenkort. Meer informatie: www.willemjunior.nl

 

 

 

TOURNEE ‘MURDER BALLAD’ SLUIT AF IN BEATRIX THEATER UTRECHT

Afgelopen dinsdag werd bekend gemaakt dat de musical ‘Murder Ballad’ vanaf 13 juni terug zal keren in de Nederlandse theaters. Door aanhoudende vraag naar tickets is besloten om middels extra shows de tournee van ‘Murder Ballad’ definitief af te sluiten in het Beatrix Theater in Utrecht, dit werd zojuist door STENT Producties bekend gemaakt.


De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal na een korte tournee langs o.a. Dronten, Heerlen, Valkenswaard, Gemert, Leeuwarden, Papendrecht en Alkmaar definitief afsluiten met twee extra shows op maandag 28 juni in het Beatrix Theater in Utrecht.

De kaartverkoop voor beide shows is zojuist via Eventim gestart. Dit zal de allerlaatste mogelijkheid zijn om de show te bezoeken.

Tickets & info: www.stentproducties.nl

VAJÈN VAN DEN BOSCH VLIEGT TERUG VANUIT DUITSLAND VOOR ‘MURDER BALLAD’

Musicalactrice Vajèn van den Bosch is zichzelf op dit moment aan het voorbereiden in Hamburg voor het vertolken van de hoofdrol van Elphaba in de musical ‘Wicked’. Afgelopen dinsdag werd aangekondigd dat de musical ‘Murder Ballad’ vanaf 13 juni terugkeert in de Nederlandse theaters. Vandaag is bekend gemaakt dat Vajèn van den Bosch speciaal vanuit Hamburg terug kan vliegen naar Nederland om wederom gestalte te geven aan de rol van Sara in de musical ‘Murder Ballad’, omdat ‘Wicked’ in juni nog niet in première zal gaan.

‘Murder Ballad’ vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De Off-Broadway hit met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vanaf 13 juni exclusief in enkele theaters in Nederland te zien zijn. De kaartverkoop voor de meeste theaters is afgelopen dinsdag meteen van start gegaan.

Tickets & info: www.stentproducties.nl

MUSICAL ‘MURDER BALLAD’ KEERT TERUG NAAR HET THEATER

Door de langdurige sluiting van de theaters in verband met de destijds geldende lockdown, werd de tournee van de musical ‘Murder Ballad’ meermaals verschoven. Vandaag maakt de producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties het heugelijke nieuws bekend dat de musical vanaf 13 juni zal terugkeren in de Nederlandse theaters.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met in de hoofdrollen Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor werd na de première op 12 oktober 2020 lovend gerecenseerd door de landelijke pers met vier én vijf sterren. De week na de première sloten helaas de theaters hun deuren door de landelijke lockdown en werd de productie meermaals opgeschoven.

Vanaf 13 juni zal de musical definitief terug keren naar de Nederlandse theaters en zal te zien zijn in onder andere Valkenswaard, Papendrecht, Heerlen en Alkmaar.

‘’Ik ben enorm verheugd om dit goede nieuws vandaag te kunnen melden. Na onze première in oktober moesten de theaters hun deuren sluiten, terwijl deze voorstelling een vervolg verdient. De theaters gaan weer open en wij staan in de startblokken om onze tour te hernemen en de productie hierdoor waardig af te sluiten na dit bijzondere theaterseizoen!’’, aldus producent Sturkenboom.

De kaartverkoop is vandaag gestart, er zijn zowel zalen met 50 personen als 250 personen capaciteit. Het advies aan alle bezoekers die tickets willen bemachtigen is om niet al te lang te wachten, om bij één van de laatste voorstellingen te zijn.

Tickets & info: www.stentproducties.nl

MUSICAL ‘MURDER BALLAD’ KEERT VANAF MEI 2021 TERUG IN DE THEATERS

In verband met de huidige lockdown is producent STENT Producties genoodzaakt de tournee van de Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ voor een tweede keer te verplaatsen. Indien de situatie het toe laat zal de musical vanaf 7 mei 2021 opnieuw te zien zijn in de Nederlandse theaters, dat maakte producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties bekend.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ zou in eerste instantie tot en met 20 december 2020 met meer dan 100 shows te zien zijn. Eind oktober moesten de resterende shows verschoven worden door de sluiting van theaters. In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus is de eerst geplande herneming van 7 januari t/m 2 april 2021 niet mogelijk. Een nieuwe verschuiving kon daardoor niet uitblijven.

‘’Om in deze tijden te ondernemen in de culturele sector is een flinke uitdaging. Echter hebben we deze productie inhoudelijk zo ontwikkeld dat we deze kunnen opvoeren volgens de geldende maatregelen van het RIVM. Nu is het afwachten tot de theaters open mogen en hebben onze zinnen gezet op de maanden mei en juni 2021. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat er in die maanden meer dan 50 shows gepland staan! Wij kunnen niet wachten..’’ aldus producent Sturkenboom.

Bezoekers ontvangen zo spoedig mogelijk een persoonlijk bericht vanuit het desbetreffende theater.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog vanaf 7 mei 2021 worden hernomen. De veelgeprezen musical zal tot en met eind juni 2021 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Info:  ww.stentproducties.nl

TOUR ‘MURDER BALLAD’ MET DRIE MAANDEN UITGESTELD

Na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge afgelopen dinsdagavond 3 november werd duidelijk dat de theaters de komende twee weken hun deuren moeten sluiten. Na deze periode mogen de theaters hoogstwaarschijnlijk weer open met een maximale capaciteit van 30 bezoekers per theaterzaal. Vandaag maakte producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties bekend dat de tournee met drie maanden wordt uitgesteld.

‘’Na onze première op 12 oktober mochten er nog slechts 30 personen in de theaterzaal plaatsnemen. We hebben in deze periode ons uiterste best gedaan om een aantal shows doorgang te geven, maar verplaatsen was op dat moment al aan de orde. Met de huidige situatie rondom het Coronavirus en de tijdelijke sluiting van theaters, hebben wij gekozen om duidelijkheid te scheppen naar de bezoekers toe.

De musical ligt sinds 22 oktober al stil en vandaag is besloten om de volledige tour uit te stellen voor in totaal drie maanden. Wij hopen half januari 2021 de tour van ‘Murder Ballad’ te hervatten, zodat onze prachtige musical met nog meer dan 70 shows op de planning opnieuw mag schitteren door heel Nederland!’ aldus de producent.

Bezoekers ontvangen zo spoedig mogelijk een persoonlijk bericht vanuit het desbetreffende theater.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog medio januari 2021 worden hernomen. De veelgeprezen musical zal tot en met medio april 2021 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Informatie: www.stentproducties.nl

Foto: Annemieke van der Togt

 

MURDER BALLAD GAAT HET NIEUWE JAAR IN

Zoals reeds aangekondigd zijn wij genoodzaakt door de nieuwe maatregelen veel shows te verplaatsen naar een nieuwe datum. Dit zal betekenen dat de musical tot maart 2021 te zien zal zijn.

Er wordt op dit moment hard gewerkt om passende data te vinden, nog niet alle shows zijn verplaatst.

Houd de speellijst op www.stentproducties.nl in de gaten voor de laatste informatie. Data en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en de op dat moment geldende maatregelen.

Foto: Annemieke van der Togt