EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR BIJ GROTE AFSLUITER ‘MURDER BALLAD’

Zojuist is er tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er vanaf 26 juni nieuwe versoepelingen doorgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk om meer personen toe te laten bij de afsluitende shows op maandag 28 juni in het Beatrix Theater te Utrecht. De kaartverkoop is meteen van start gegaan zo kondigde producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties zojuist aan.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met in de hoofdrollen Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor is sinds 13 juni weer te zien in het theater. Alle voorstellingen waren vrijwel meteen uitverkocht waarna er twee extra shows toegevoegd werden op maandag 28 juni in Beatrix Theater in Utrecht.

‘’Het is fantastisch nieuws voor onze branche, het voelt heerlijk om stukje bij beetje verder open te mogen op een veilige en verantwoorde manier. Toen wij de shows in het Beatrix Theater Utrecht aankondigde waren beide shows binnen 24 uur uitverkocht. We ontvingen veel berichten of er toch niet nog iets mogelijk was, ik ben zeer verheugd om toch nog dit goede nieuws naar buiten te kunnen brengen voor alle theaterliefhebbers die de show nog willen zien!’’ aldus producent Sturkenboom.

De kaartverkoop voor de extra beschikbare plaatsen is meteen van start gegaan via Eventim. Het advies aan alle bezoekers die tickets willen bemachtigen is om niet al te lang te wachten, om bij één van de laatste voorstellingen te zijn.

Tickets & info: www.stentproducties.nl