FLOORTJE SMIT TOEGEVOEGD AAN LINE-UP ‘SIETSKE LIVE!’

Vandaag is bekend geworden dat Floortje Smit toegevoegd wordt aan de line-up van het theaterconcert ‘SIETSKE LIVE!’. Afgelopen maandag werd dit project van STENT Producties bekend gemaakt met een nieuw en ambitieus talent als hoofdact: Sietske van Dalen.

Floortje Smit maakte haar debuut in de Soundmixshow van Henny Huisman maar kreeg grote bekendheid door haar deelname aan Idols 3. Ze behaalde de finale en werd uiteindelijk 2e. In 2010 bemachtigde ze een hoofdrol in de musical ‘We Will Rock You’ van Stage Entertainment Nederland. Ze speelde hierin de rol van Ozzy zowel in Nederland als België. In 2012 besloot ze opnieuw op televisie deel te nemen aan een talentenjacht, The Voice of Holland. Ze brak hierbij door met het nummer ‘Alone’ en werd uiteindelijk derde.

Tijdens ‘SIETSKE LIVE’ zal Floortje enkele gastoptredens verzorgen waaronder ook het nummer ‘Alone’. Naast Floortje zal live begeleiding op zowel piano als viool verzorgd worden door Diederick Ensink (‘Holland Got Talent’, ‘Een avond met Dorus’, ‘Jeans’ en ‘LA The Voices’) maar zal het volledige concert onder vocale leiding zijn van Sietske van Dalen. Na het spelen in de musical ‘Annie’ bij Albert Verlinde in 2005 keert ze in 2015 terug op de planken met haar vocale carrière.

Dit muzikale concert wordt gehouden op 13 september om 14:30 uur in De Avenue in Breda. De kaartverkoop is inmiddels gestart waarbij er één maand lang, tot 21 juni, gebruik gemaakt kan worden van een lente actie.

Tickets zijn te koop vanaf slechts €8,50 zowel 1e als 2e rang kaarten en met een culinair hoogtepunt: Een diner arrangement om uw dag compleet te maken.

Tickets en info: www.sietskelive.nl