JOHN VOOIJS ROCKT TIJDENS ‘WE WANT QUEEN’

John Vooijs zal na zijn hoofdrol in de musical ‘We Will Rock You’ opnieuw rocken tijdens ‘WE WANT QUEEN’, de tweede theaterproductie van STENT Producties. Voor dit concert zal John over komen vliegen uit Stuttgart (Duitsland) waar hij momenteel avond aan avond Tarzan speelt in de gelijknamige musical.

John was in Nederland onder meer te zien als alternate ‘Tarzan’ en ‘Joseph’ in de gelijknamige musicals. Beide rollen kreeg John toebedeeld na zijn deelname bij ‘Wie wordt Tarzan?’ en ‘Op zoek naar Joseph’, beide talentenjachten op de televisie waarin gezocht werd naar beide hoofdrollen.

Na deze rollen volgde de rol van Sky in ‘Mamma Mia!’ en was hij te zien als Galileo in ‘We Will Rock You’. Op dit moment is John alternate Tarzan in de Duitse versie van de gelijknamige musical.

‘WE WANT QUEEN’ is het theaterconcert vol met hits van Queen. Dit concert wordt begeleidt door een 5-koppige live band onder vocale leiding van 6 solisten en backing vocals. Naast John Vooijs zullen ook Maike Boerdam en aanstormende talenten Barry Bogman en Marije van Sonsbeek als solisten te horen zijn. De overige 2 solisten worden binnenkort bekend gemaakt, ook dit zullen bekende uit de musicalwereld zijn.

Het concert zal op 21 februari 2016 plaatsvinden in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede. Concerten vinden plaats om 12:30 uur en 16:00 uur. Hoewel de kaartverkoop pas 4 weken geleden gestart is, is het concert van 16:00 uur uitverkocht. Voor het concert van 12:30 uur zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Men kan tot en met aankomende zondag, 4 oktober, nog landelijk sparen bij de Albert Heijn voor een 2e ticket gratis. Meer informatie over deze theaterproductie is te vinden op www.wewantqueen.nl

Tickets zijn te koop via het Calypso Theater: 0343-591030 of via www.wewantqueen.nl