MAARTEN SMEELE COMPLETEERT LINE-UP ‘SIETSKE LIVE!’

Maarten Smeele zal als vierde en tevens laatste artiest toegevoegd worden aan de line-up van ‘SIETSKE LIVE!’, het nieuwe concept van STENT Producties waarbij een jong (onbekend) talent de kans krijgt zichzelf als hoofdact te presenteren aan publiek. Sietske van Dalen zal als hoofdact op de buhne worden bijgestaan door Diederick Ensink, Floortje Smit en Maarten Smeele.

Maarten Smeele studeerde in 2013 af aan de opleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hij speelde op jonge leeftijd al in verschillende professionele producties, onder andere: ‘Oliver’, ‘Titanic’, ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer’, ‘Pietje Bell’ en ‘Zeg ns AAA’.

Na zijn afstuderen creëerde hij bekendheid door de hoofdrol van Frankie Valli in de musical Jersey Boys van Stage Entertainment Nederland. In deze rol mocht hij als alternate wekelijks het podium op bij afwezigheid van Tim Driessen. Daarna toerde hij mee in ‘Jeans24’, schitterde hij in ‘Musicals Gone Mad 2014’ en vertolkte hij in februari de rol van Mark Cohen in ‘RENT’ van het M-Lab.

‘SIETSKE LIVE!’ is een intiem theaterconcert waarbij pop- en musicalrepetoire afwisselend ten gehoren worden gebracht. Het concert zal op 13 september 2015 plaatsvinden om 14:30 uur in De Avenue in Breda.

U kunt uw tickets, al vanaf slechts €10.50, boeken via www.sietskelive.nl waar tevens meer informatie te verkrijgen is over het evenement.