MARJOLEIN TEEPEN TREEDT ALS SOLISTE OP IN ‘WE WANT QUEEN’

Marjolein Teepen zal na haar hoofdrollen in de musical ‘We Will Rock You’ opnieuw de Queen nummers ten gehore brengen tijdens ‘WE WANT QUEEN’, dat maakt STENT Producties vandaag bekend. Naast haar solistenfunctie zal ze ook de vocale coaching op zich nemen van het concert.

Marjolein werd bij het grote publiek bekend na haar deelname aan ‘Op zoek naar Evita’ waarbij ze in de finale belandde. Vervolgens was ze als alternate ‘Evita’ te zien in de gelijknamige musical. Ze speelde de hoofdrol van Scaramouche in ‘We Will Rock You’ Nederland en België. Later coverde ze de rollen Ozzy en Killer Queen in de Duitse versie van ‘We Will Rock You’.

Vorig seizoen vertolkte ze hoofdrol van Tess in de musical ‘Flashdance’ en van Mieke in ‘De Kleine Blonde Dood’. Deze zomer vertolkte ze de hoofdrol in ‘Kiss of the Spider Woman’ en keerde ze terug naar Duitsland om Scaramouche, Ozzy en Killer Queen opnieuw te vertolken in ‘We Will Rock You’.

Naast Marjolein Teepen maken ook John Vooijs, Maike Boerdam, Barry Bogman en Marije van Sonsbeek hun opwachting tijdens dit theaterconcert. Het concert zal op 21 februari 2016 driemaal plaatsen in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede.

De concerten om 12:30 uur en 16:00 uur zijn uitverkocht. Het extra concert om 20:30 uur is bijna uitverkocht.

Voor het derde concert is het ook mogelijk om te boeken met een diner arrangement (3-gangen menu + ticket).

‘WE WANT QUEEN’, een theaterconcert vol met de grootste hits van QUEEN. Mis dit niet en boek vandaag nog de laatste tickets via www.wewantqueen.nl of bel het Calypso Theater op 0343-591030

Foto: ANP.