SANDER VAN VOORST TOT VOORST COMPLETEERT LINE-UP ‘WE WANT QUEEN’

Sander van Voorst tot Voorst is als laatste solist toegevoegd aan de line-up van ‘WE WANT QUEEN’, dat maakt STENT Producties vandaag bekend.   

Sander van Voorst tot Voorst speelde na zijn afstuderen van 2011 tot en met 2014 in de langslopende musical van Nederland: ‘Soldaat van Oranje’. Vervolgens vertolkte hij de rol van Michael in de theaterproductie ‘TICK, TICK, BOOM!’ samen met John Vooijs. Afgelopen seizoen vertolkte hij onder andere de rol van Meneer Lieuwma in de musical ‘Hartsvrienden’.

Naast zijn theaterwerkzaamheden is hij ook actief bij de Jukebox Boys en spreekt stemmen in voor diverse tekenfilms bij Nickelodeon en Disney XD.

Sander van Voorst tot Voorst is als laatste toegevoegd in de line-up die verder bestaat uit: John Vooijs, Maike Boerdam, Marjolein Teepen, Marije van Sonsbeek en Barry Bogman.

Daarnaast worden de solisten tijdens dit concert vocaal ondersteund door twee backing vocals. Gisteren werd bekend dat één van deze backing vocals Michiel de Meyer betreft. Hij speelde evenals Sander en Maike in ‘Hartsvrienden’ waar hij understudy was voor de rol van Sammy. Daarnaast was hij samen met Marjolein te zien in ‘Kiss of the Spiderwoman’ en enkele weken als understudy Rolf in ‘The Sound of Music’.

‘WE WANT QUEEN’ is het theaterconcert vol met hits van QUEEN gebracht voor een 5-koppige band in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede.

Hoewel de eerste drie concerten uitverkocht zijn, zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor het concert op maandag 22 februari 2016 om 20:00 uur. Tickets & info: www.wewantqueen.nl