TOUR ‘MURDER BALLAD’ MET DRIE MAANDEN UITGESTELD

Na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge afgelopen dinsdagavond 3 november werd duidelijk dat de theaters de komende twee weken hun deuren moeten sluiten. Na deze periode mogen de theaters hoogstwaarschijnlijk weer open met een maximale capaciteit van 30 bezoekers per theaterzaal. Vandaag maakte producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties bekend dat de tournee met drie maanden wordt uitgesteld.

‘’Na onze première op 12 oktober mochten er nog slechts 30 personen in de theaterzaal plaatsnemen. We hebben in deze periode ons uiterste best gedaan om een aantal shows doorgang te geven, maar verplaatsen was op dat moment al aan de orde. Met de huidige situatie rondom het Coronavirus en de tijdelijke sluiting van theaters, hebben wij gekozen om duidelijkheid te scheppen naar de bezoekers toe.

De musical ligt sinds 22 oktober al stil en vandaag is besloten om de volledige tour uit te stellen voor in totaal drie maanden. Wij hopen half januari 2021 de tour van ‘Murder Ballad’ te hervatten, zodat onze prachtige musical met nog meer dan 70 shows op de planning opnieuw mag schitteren door heel Nederland!’ aldus de producent.

Bezoekers ontvangen zo spoedig mogelijk een persoonlijk bericht vanuit het desbetreffende theater.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog medio januari 2021 worden hernomen. De veelgeprezen musical zal tot en met medio april 2021 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Informatie: www.stentproducties.nl

Foto: Annemieke van der Togt