VIERDE CONCERT BIJGEBOEKT VOOR ‘WE WANT QUEEN’

Binnen 8 weken, 3 concerten volledig uitverkocht: we hebben het over ‘WE WANT QUEEN’. De theatershow met de grootste hits van Queen gebracht door een 5-koppige live band onder vocale leiding van diverse musicalsterren. Vandaag maken wij bekend dat er naast de drie concerten op zondag 21 februari 2016, er een vierde concert bijgeboekt is op maandag 22 februari 2016.

Op 24 augustus startte de kaartverkoop van ‘WE WANT QUEEN’ met een AH-actie waarbij men kon sparen voor een tweede ticket gratis.

‘’Zowel ik als het hele team is gigantisch enthousiast over het feit dat er zoveel vraag naar tickets blijkt te zijn. Ons doel is om in kleine theaters professionele topshows te produceren met grote (musical)artiesten tegen een zo’n laag mogelijke ticketprijs. Hoe fijn is het dan als jonge producent dat de zalen dan vol zitten? Heel fijn! Reden dus voor een bijgeboekt concert. Het is niet makkelijk om een relatief duur concert te produceren in een klein theater met ieder zijn of haar agenda erbij. Alle artiesten zijn druk werkzaam in het vak door middel van les geven, in een openeind musical staan op te treden of te toeren door het land. Ik ben dan ook blij dat we een vierde concert kunnen toevoegen. We maken er een feest van waarbij hopelijk zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de Queen muziek’’, aldus Giovanni Sturkenboom (producent STENT Producties).

De line-up bestaat uit onder andere: John Vooijs, Maike Boerdam, Marjolein Teepen, Marije van Sonsbeek en Barry Bogman.

De verkoop van het vierde concert start direct. Let op: hoewel het derde concert op 21 februari 2016 om 20:30 uur begint zal het vierde concert op 22 februari 2016 om 20:00 uur starten.

De tickets zijn wederom te boeken met mogelijkheid tot een diner arrangement bij Café-Restaurant De Engel. Boek vandaag nog uw tickets via www.wewantqueen.nl of bel het Calypso Theater op 0343-591030