WILLIAM SPAAIJ REGISSEERT ‘VOOR ALLES EEN EERSTE KEER’

Vorige week maakte STENT Producties bekend dat hun nieuwe productie ‘Voor alles een eerste keer’ vanaf mei 2017 in het theater te zien zal zijn. Het theaterconcert zit vol herkenbare momenten en brengt daarbij een ode aan de Nederlandse popmuziek. Vandaag werd bekend dat niemand minder dan William Spaaij de productie zal gaan regisseren.

Spaaij is als musicalacteur bekend door zijn hoofdrollen in musicals als ‘Mary Poppins’, ‘Fame’, ‘Footloose’ en ‘De kleine blonde dood’. Momenteel is hij avond aan avond te zien in de musical ‘Hair’ van Stage Entertainment. Naast zijn carrière op het toneel is William ook nog werkzaam als regisseur, dit deed hij onder andere voor de musical ‘Dreamgirls’.

‘Voor alles een eerste keer’ laat je kennis maken met vier jongvolwassenen die aan het begin van hun leven staan en te maken krijgen met allerlei eerste keren: liefde, alcohol, seks, werk, studie en nog veel meer zaken waar vrijwel ieder persoon tegenaan loopt op die leeftijd. Ook zit de voorstelling vol met Nederlandstalige popmuziek.

Naast de regie van William Spaaij zal het script geschreven worden door Dick van den Heuvel en de choreografie verzorgd worden door Anouk Poell. Momenteel zijn de audities nog in volle gang om de invulling van de cast te voltooien.

‘Voor alles een eerste keer’ zal vanaf 10 mei 2017, met slechts 7 concerten, te zien zijn in Theater De Fransche School te Culemborg. De kaartverkoop is reeds gestart, bekijk voor meer informatie www.stentproducties.nl of boek direct tickets op www.vooralleseeneerstekeer.nl.

Foto: Pim Hendriksen